به گزارش خبرنگار خبرگزاري حوزه از مشهد، مدير اجرائي حوزه علميه خراسان در این مراسم طی سخنانی در مراسم افتتاح ساختمان جديد مدرسه علميه حضرت نرجس (سلام الله عليها) كاشمر، با اشاره به سيره معصومين (عليهم السلام) در تبيين آموزههاي دين، گفت: قرآن به عنوان محكمترين سند، بدون هيچ كاستي، نقصان و زياده، معارف فرهنگي و آموزههاي ديني را به افراد و جامعه ارائه داده است.
وي با بيان اين كه آيات زيادي در مورد معاد نازل شده است، ابرازداشت: اعتقاد و باور اين موضوع كه فرد بايد در روز قيامت نسبت به كارهاي خود پاسخگو باشد، موجب ميشود كه برخي امور را رعايت كند.
وي افزود: وظيفه فرهنگي از مهمترين وظايف حوزويان ميباشد؛ زيرا هر آسيبي كه در گذشته و آينده وارد شود، از ناحيه آسيبهاي فرهنگي است.
* عدم توجه به مسایل فرهنگی مشکلآفرین است
حجت الاسلام و المسلمين فرجام با اشاره به اين كه وظيفه امروز حوزويان همانند دوران دفاع مقدس، پشتيباني فرهنگي در زمان شبيخون فرهنگي ميباشد، گفت: رفتارهاي جامعه مبتني بر شعائر مذهبي است و به همين جهت هر گرفتارياي كه از گذشته بوجود آمده يا در آينده ايجاد خواهد شد، به خاطر عدم توجه به بحث فرهنگي است.
وي يادآؤرشد: فارغ التحصيلان مدارس علميه خواهران ميبايست با حضور در محافل و مجالس مذهبي بانوان جامعه، ضمن تبيين درست آموزههاي دين، از برخي رفتارها، خرافهزدايي كنند.
دبير شوراي برنامهريزي مديريت حوزه علميه خراسان با تأكيد بر اهميت توليد محتوا از سوي حوزههاي علميه، گفت: امروزه شرايط تغيير كرده و تنها سخنران و منبري پاسخ گوي نياز، نيست بلكه مردم به دنبال رفع ابهام و شبهه هستند و به همين جهت بايد محتواي توليد شده با زبان نسل كنوني كه در فضاي اطلاعات و بمباران فكري جهاني هستند، هماهنگ باشد.
مدير اجرائي حوزه علميه خراسان با بيان اين كه بايد برنامه لازم اجرايي تدوين نمود تا وظايفي چون فعاليت فرهنگي و توليد محتوا انجام شود، ابرازداشت: راه عالم شدن مسيري است كه علماي سلف پیموده اند و امروز هم طلاب باید در مسیر آنها باشند
* راهاندازی سفیران هدایت در سال جدید
وي با اشاره به راهاندازي دوره سفيران هدايت از سال تحصيلي جديد در حوزه علميه خراسان، ابرازاميدواري كرد: دفتر امور خواهران اين حوزه نيز در اين زمينه برنامهريزي نموده تا از سال آينده تحصيلي فعاليت كند.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام با بيان اين نكته كه همه تلاش دشمن جدايي مردم از روحانيت و آموزههاي ديني است، تصريح كرد: استكبار سعي دارد تا مردم را نسبت به روحانيت بدبين نمايد؛ بنابراين بايد در برابر رفتارهاي خود در جامعه مراقبت نمود تا بي اعتمادي، كدورت، نفاق و ... در بين افراد ايجاد نشود.
وي در ادامه با بيان اين كه حوزه علميه خراسان به لحا ظ كمي و سخت افزاري گامهاي خوبي برداشته است، گفت: احداث استادسراها، مدارس مختلف و... از جمله اين موارد ميباشد و 92 پروژه نيمه تمام هم در دست اقدام است.
مدير اجرائي حوزه علميه خراسان، جذب نيروي مستعد را از امور نرم افرازي برشمرد و خاطرنشان كرد: بايد از بين متقاضيان زياد براي ورود به حوزه علميه خراسان، بهترين، علاقمندترين، با انگيزهترين و مستعدترين افراد را انتخاب نمود.
وي همچنين درباره دو مدرسه خواهران در كاشمر، پيشنهاد داد: يكي از مدارس به عنوان مدرسه سفيران هدايت خواهران فعاليت نمايد.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام بر تجهيز كتابخانههاي مدارس نيز تأكيد كرد و از اساتيد كاشمري مشهد و قم خواست تا براي ارتقاء سطح علمي مدارس علميه اين شهرستان به موطن خود هجرت كنند.
گفتني است؛ در اين مراسم كه با حضور امام جمعه، مسئولين ادارات، اساتيد، كادر و طلاب خواهر اين مدرسه برگزار شد، خانم مدرسي، مسئول آموزش مدرسه علميه نرجس (سلام الله عليها) كاشمر گزارشي از روند آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و ... ارائه كرد.